NIEUWS

 


April 2023


Ook dit jaar heeft De Hinde weer een mooie vermelding van de Hinde in de Guide Michelin gekregen. Waar we uiteraard behoorlijk trots op zijn!
''Chef Harmen heeft het café van zijn grootvader omgebouwd tot een fris restaurant met een authentieke ziel. Het uitzicht op het IJsselmeer (ook in de 2 luxe kamers) is oogverblindend. Of u nu vis of wild kiest, wees maar zeker van lokale producten en klassieke generositeit. Mis de paté en mooie Rieslingwijnen zeker niet!''


AUTO-RALLY 18 april 2022
Organisatie Fryslân Culinair 

Mooi weer, vrolijke mensen, prachtige auto's, lekker eten en drinken. Kortom, een groot succes!
Hierbij  enkele beelden van de route langs Hindeloopen en De Hinde.Vrijdag 17 december 2021
Heel veel lichtjes!

Friese boeren organiseerden vrijdag 17 december de 'Alvestêde Trekkerljocht Tocht'.
De 8 routes startten vanuit Franeker, Dokkum, Leeuwarden, Sloten, Harlingen, Oudemirdum en voerden naar Hindeloopen, Sneek en Bolward. De deelnemers brachten met hun uitbundig verlichte trekkers over de gehele route een blije en sprookjesachtige sfeer teweeg. De route voerde onder meer langs zorginstellingen. Er waren kerstkaarten voor alle bewoners.

 

Sponsor: De Hinde 


29 juli 2021 Alleen op reservering
Vanaf vandaag is het nodig om voor lunch en diner te  reserveren Dat kan 24/7 on line.
Lunch: keuze uit een aantal eenvoudige gerechten.
Diner: we werken niet met á la carte, maar serveren een steeds wisselend 3-gangen menu. U eet dus 'wat de pot schaft', altijd goed verzorgd en verrassend. Er kan rekening worden gehouden met een eventueel dieet of allergie. 


Juli 2021 DOEN!
DE HINDE op je beginscherm!
Wil je snel even kijken op de website van De Hinde, zet de link ( icoontje)  dan op het beginscherm van je smartphone. Dat gaat heel simpel:

V
oor een I-phone:
Open  de browser/meestal Safari .Open de website van De Hinde. Tik onderin op ''delen'' (pictogram vierkantje met een pijltje). Tik op ''zet op beginscherm''. Tik op het websiteadres en verander dat in DE HINDE. Tik op ''voeg toe''. Het Hinde-icoontje staat nu op het beginscherm.Voor een I-phone:


Voor een Androidphone:

Open de browser Chrome. Open de website van De Hinde. Tik rechtsboven op het pictogram met 3 stipjes. Tik op ''toevoegen aan het startscherm''.  Verander  de standaardbenaming  in DE HINDE. Tik op ''toevoegen''  en eventueel nogmaals op ''toevoegen''. Nu staat het  Hinde-icoontje op het startscherm.


17 juni 2021 IMPRESSIE
Onze gasten vinden Hindeloopen heel bijzonder. Soms sturen ze ons na afloop van hun verblijf wat foto-herinneringen, zoals deze. Dankjewel Andreas Hundt!


29 maart 2021
EEN OPSTEKER!
Vandaag publiceerde de Guide Michelin haar gids 2021.  Wij zijn bijzonder trots op de beoordeling die De Hinde kreeg. Lees maar!


11 maart 2021
In voorbereiding op het aankomende seizoen hebben wij een interessante wijnproeverij gehad bij Wijnwinkel Wielinga te Leeuwarden, vriend van Fryslan Culinair. Deze kennismaking smaakt absoluut naar meer!